Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Nyhetsbrev 28 juni 2010:

Hej mirakelvän! Vi är i full gång med att förbereda en av höstens höjdpunkter, workshopen The Edge med Clearminds grundare Duane O'Kane.

Vi behöver boka kursgård och flygbiljetter och önskar därför din anmälan innan den 15 juli - vi bjuder vi på 400 kr rabatt som tack!

Om du gått The Awakening och är redo att ta nästa steg så kan jag rekommendera The Edge som berör ett ämne som angår oss alla.

September: The Edge - workshop om "idoler" och helande av missbruk

I september är den äntligen här igen: The Edge! Det är 5 år sedan sist och en efterlängtad workshop med Clearminds grundare Duane O'Kane. Detta är en fortsättningskurs för dig som gått The Awakening och är bekant med Clearmind sedan tidigare. OBS - kursen blir bara av om vi har tillräckligt många anmälda, så anmäl dig före den 15 juli, så får du "early bird"-rabatt.

Så vad är The Edge? Nedan en text vi tagit från Clearmind.com och översatt.

The Edge visar oss och avslöjar egots felaktiga och falska löfte om dess ultimata lockbete… saker som vi fäster oss vid som ersättningar för kärlek, övertygade om att dessa saker är nyckeln till lycka. Denna workshop fokuserar på att hela missbruk. Detta omfattar även beroenden som ofta inte är lika uppenbara som droger, alkohol eller cigaretter är. Det som ditt ego håller så kärt kan vara arbete, berömmelse, relationer, sex, makt, pengar, mat, ja till och med andlighet: listan kan göras lång.

Så länge vi är övertygade om att något utanför oss är nyckeln till vår lycka kommer vi inte att kunna uppskatta det som universum placerat mitt framför oss. Så länge våra liv inte matchar den bild vi har av det vi tror ska ge oss lyckan (men som aldrig kommer att ge detta), kommer vi bara att kunna se vad som inte ÄR, snarare än vad som ÄR. Vi blir då blinda för den rikedom av möjligheter som finns inneboende i varje ögonblick, oavsett hur det verkar se ut. Så länge vi gör oss beroende av saker kommer vi oundvikligen att få en sned uppfattning om vår nuvarande verklighet och istället för lycka se bevis på besvikelse, rädsla och brist.

Workshopen The Edge är skräddarsydd för att möta det själens rop som begravts under vår upptagenhet med det vi är beronde av; ett som är bortglömt och väntar på att bli ihågkommet. Många tidigare deltagare har berättat att workshopen utgjort en vändpunkt i att hela de lömska, ofta omedvetna egenskaper som beroendeframkallande beteenden har. Att släppa taget leder till upptäcka den frihet som är del av ett liv i nuet.

Vad kommer jag upptäcka?

Frihet, frid, självkännedom och mening. Du kommer att bli medveten om hur du har varit verksam i din värld, samt få med dig ett praktiskt åtagande hem, att vidta konkreta, proaktiva steg i en ny, positiv riktning.

Att ständigt sträva efter det vi tror att vi behöver för att bli lyckliga lämnar oss faktiskt i ett tillstånd av ständig brist och olycka. Att släppa taget om det falska löfte som våra beroenden ger oss tillåter oss att sluta leva i framtiden, och börja uppleva nuet, som är den enda plats där någonting faktiskt kan hända.

När du har släpper taget om det du gjort dig beroende av upptäcker du den skönhet och perfektion som ÄR.

Vad kan jag förvänta mig?

The Edge är en fortsättningskurs, detta innebär att vår grundkurs The Awakening är förkunskapskrav. Precis som på The Awakening omfattar The Edge en balans mellan upplevelse och förståelse. Då deltagarna gått The Awakening vet de vad de kan förvänta sig från våra kurser. The Edge tar vid där The Awakening slutade, och ger fler möjligheter till fördjupning.

Läs mer om The Edge på Clearmind.com

  • Datum: Kursen hålls den första eller andra helgen i september - när meddelas så snart vi vet. Om du kan båda helgerna, anmäl dig genom att sätta in 1000 kr på plusgirokonto 199 74 75-7.
    Ange ditt namn och kurskoden EDGE1009 som meddelande. Om du bara kan en av helgerna, anmäl ditt intresse via vårt kontaktformulär. Ange ditt namn och vilken av helgerna du kan gå kursen.
  • Tider: Fredag kl 13-21, lördag kl 9-21, söndag kl 9-18
  • Pris: 4.300 kr, med 400 kr rabatt om du anmäler dig före den 15 juli.
    Vi ger även 20% rabatt till studerande, arbetslösa, pensionärer och sjukskrivna. Företag betalar 20% extra.
  • Plats är inte bestämd ännu, men det blir en kursgård i Stockholmsområdet. (Om du har tips på en bra plats, tipsa oss gärna! Vi söker en kursgård med plats för 30 personer, övernattning och matlagningsmöjligheter, helst till ett lågt pris.)

Med en varm inbjudan till en fantastisk resa tillbaka till kärleken, hälsar
Kristoffer, 070-795 2297


Bli medlem i Clearmind Sweden!

Vår medlemsavgift är 100kr/år och betalas per kalenderår. Som medlem får du rabatt på våra workshops, föreläsningar och andra aktiviteter, samt när du köper boken EKIM. Du som vill bli medlem eller förnya ditt medlemskap betalar 100 kr till PlusGirokonto 199 74 75-7. Var noga med att skriva ditt namn och e-post adress på inbetalningen så att vi vet vem du är.

Ha det gott i vår och hoppas vi ses!
Varma hälsningar, Kristoffer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev, eller säga upp din prenumeration?

Gå till www.clearmind.se och skriv in din epostadress nere i vänstra hörnet. Vårt nyhetsbrev informerar om våra aktiviteter och kommer ca 10 gånger per år.

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.