Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Supportgrupp

Vill du under tio veckors tid tillsammans med andra komma ihåg att du är tillräcklig, underbar och i din essens helt oskyldig? Står du inför utmaningar i ditt liv där du i en tillåtande och kärleksfull miljö vill lätta på trycket, uttrycka din sorg och frustration och hitta hem till kärleken igen?

På våra möten hjälper vi varandra att se det som inte är uppenbart för oss själva just nu och upptäcka nästa steg i vår egen utveckling. Vi jobbar individuellt i grupp där vi med enkla och kraftfulla processverktyg hittar vägen tillbaks till ett liv fyllt med kärlek, mening och kontakt. Mötena erbjuder utrymme för fri delning, där deltagarna delar med sig av det som pågår för dem, och får möjlighet att få feedback på detta. Vi ger utrymme för samma processarbete som vi lärde känna under The Awakening. Utöver detta har vi meditationer, läsning ur boken, och andra aktiviteter.

De första fem mötena fördjupar vi oss i det vi fick kontakt med under the Awakening med hjälp av Clearminds metoder och perspektiv på EKIM. Följande fem möten arbetar vi med mål och steg, för att med hjälp av Clearminds perspektiv applicera EKIMs principer praktiskt i våra liv.

För att få deltaga i vår 10-veckors supportgrupp skall du ha gått Clearminds "grundkurs", The Awakening. Du behöver inte ha gått kursen nyss, det räcker att du gått den någon gång tidigare, så du är bekant med Clearminds perspektiv på EKIM och hur vi arbetar i grupp. Du behöver också vara hängiven det arbete vi gör. Denna grupp är för dig som är redo att utmana ditt egomedvetande och gå genom rädsla tillbaks till kärlek och sanning.

Nästa mötesperiod börjar första söndagen efter nästa The Awakening-kurs.

Tid: Söndagar kl 17:30-20:30 + fika
Plats: Stilla Rum, Kungstensgatan 49
Pris: 150 kr inkl. fika

Anmäl dig via vårt kontaktformulär eller till Kristoffer, 070-795 2297.

Varmt välkommen :o)

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.